Wijn spijs restaurant in Waubach, Landgraaf

Twines wines and cooking .         Op 15 oktober gaan wij weer in lockdown. Daarom hebben wij  een afhaal en bezorgmenu gemaakt, mooie zelf gemaakte pasta's en desserts. Zo komt komt twines naar jullie thuis en kan toch genoten worden van onze heerlijke kookkunsten.klik hier voor de Kaart        Voorwaarden:Geopend van dinsdag t/m zaterdag  tot 16.00 bestellen voor bezorging   : Tot 20.00 kunt U bij ons afhalen( bij bezorgen  tikkie of cash  in de winkel pinnen of cash

Herken je dat gevoel? Je komt ergens binnen, voelt de sfeer en denkt: hier ga ik genieten... van de volledige aandacht van je geliefde…een heerlijke discussie met vrienden… een onderonsje met een collega... en dat … onder ’t genot van mond en smaak vermakers. Onder de hoede van twee gepassioneerde mannen kun je oprecht genieten van culinaire hoogstandjes en bijzondere wijnen die worden gepresenteerd in een huiselijke en warme sfeer. Wil je dat gevoel ervaren? Stap dan ‘n keer binnen bij Twines Wines & Cooking: enjoy the good moments in live.

Een mediterrane keuken met een uitgebreide wijnkaart, een culinaire mix van kraakverse producten en zelfbereide pasta’s. Alles geserveerd voor een eerlijke prijs in een interieur dat indruk op je zal maken.

Een 3-4 gangen arrangement samengesteld uit dagverse producten in combinatie met een op maat gemaakt wijnarrangement is een formule die altijd enthousiast ontvangen wordt. Heerlijke gerechten in een sfeervolle, unieke ambiance en geserveerd en gekookt met passie en vakmanschap. Het 3 gangen menu kost € 29,50 en het 4 gangen Menu kost € 35,00     Wijnarrangement € 13,50 en € 17,50

Twines een beproefde formule waar wijn en spijs hand in hand gaan, want alle wijnen en dranken die geschonken worden in het restaurant zijn ook te koop in onze wijnhandel of webshop. Aan tafel zorgen wij ervoor dat, als er gerechten zijn die U niet graag eet of allergies voor bent, er een passend altenatief geboden wordt in samenspraak  met de chefkok. Dus altijd een heerlijk menu voor iedereen.


Tevens serveren wij op donderdag, vrijdag en zaterdag ook een heerlijk lunch van 12.00 tot 15.00 uur.

 

Voor reserveringen bel 0455325454 of gebruik het contactformulier

Wilt u kijken wanneer er nog plek is in het restaurant? Bekijk hier onze agenda